Počet položek: 0 0,- Kč

Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny

Materiál: FSC papír Věk: 3+

kliknutím zvětšíte
Dřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny
Dřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodinyDřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodinyDřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodinyDřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodinyDřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny
ks
Kód:DD:PTC712
Výrobce:Petit Collage
Cena s DPH : 323,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem 2-3 dny
Dostupné množství: do 50ks
EAN: 9781797229300

Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny je klíčem k rozvíjení motorických schopností. Toto 25dílné puzzle je brána do světa barevných dobrodružství, která vaše děti nejen zabaví, ale i poučí. Každý kus je navržen tak, aby vyhovoval malým ručičkám a nabízel nekonečné hodiny zábavy. Dokončené puzzle odhalí fascinující svět s hodinami, který je plný detailů a příležitostí k učení. Díky tomu se vaše děti naučí poznávat čas zábavnou a interaktivní formou.

 

Petit Collage Podlahové puzzle je vyráběno z materiálů schválených FSC a baleno v 75 % recyklovaném materiálu potištěném rostlinnými inkousty. Nejen že podporujete rozvoj svých dětí, ale také pečujete o naši planetu. Toto puzzle přichází v nádherné dárkové krabičce s měkkým bavlněným držadlem, ideálním pro malé ruce. Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny je investice do budoucnosti vašich dětí, která je zábavná, vzdělávací a šetrná k životnímu prostředí.

 

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje 25 dílků
  • rozvíjejí jemné motorické dovednosti, fantazii a rozpoznávání času, barev a tvarů
  • robustní puzzle ideální pro malé ruce
  • praktické dárkové balení
  • vhodné od 3 let

 

 

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Potřebujete poradit ? Dřevěné hračky Petit Collage Podlahové puzzle Ilustrované učební hodiny

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace