Počet položek: 0 0,- Kč

Papírový terč průměr 500 mm

Papír, průměr 500 mm

kliknutím zvětšíte
Dřevěné hračky Papírový terč průměr 500 mm Lazecký
ks
Kód:DD:T50
Výrobce:Lazecký
Cena s DPH : 24,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem 2-3 dny
Dostupné množství: do 50ks
EAN: T50


Země původu: CZ



Česká firma vyrábí tyto kvalitní luky, šípy a další příslušenství určené k rekreačním účelům od roku 2000. Výroba je koncentrována v moderní zbrojní dílně, kde se skloubí moderní strojová výroba a technologie s klasickým řemeslným zpracováním dřeva. Základní materiál pro výrobu luků tvoří nejkvalitnější jasanové dřevo, které je poté dle různých sortimentů dále opláštěno sklolaminátovou vrstvou, takže vytváří velmi kvalitní pružný a houževnatý sendvič. Luky jsou 2-3x lakovány čirým lakem.
       Šípy jsou vyráběny z výběrového smrkového dřeva a opatřeny třemi letkami z pravého krutiho nebo krocaního peří, poté 3x lakovány čirým lakem. U většiny šípů jsou letky vlepovány do drážek, což má tu výhodu, že při střelbě není nutné používat vodítka ani ochranné rukavice, nedochází k zadrhávání šípů o madlo a tím ke změně směru letu šípu střelba je tudíž velmi přesná a pohodlná. Smrkové dřevo pro výrobu šípů je získáváno z beskydských lesů v nadmořské výšky okolo 600-800m. Šípy vyhoví i těm nejnáročmějším střelcům a nejsilnějším nátahům.

Potřebujete poradit ? Dřevěné hračky Papírový terč průměr 500 mm Lazecký

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace